Over ons

Wie we zijn.

Ons bedrijf is opgericht voor ondernemers die op zoek zijn naar verbetering en groei van hun bedrijf op de meest betaalbare manier mogelijk.

Welkom bij

Ciberbuy.com

0 +
Geconsumeerde koffie
0 +
VERRICHTINGEN VERWERKT
0 +
BESCHIKBARE LANDEN
0 +
SERVERS DIE WORDEN UITGEVOERD

Wat we doen en wie we zijn..

De Cloud Uitgelegd,

Wat hebben WhatsApp, Google, Facebook en Twitter gemeen? Ze maken gebruik van de beste cloudarchitectuurtechnologie die beschikbaar is om de gebruikerservaring te verbeteren. Deze bedrijven hebben ook grote financiële mogelijkheden om dit te doen. De gemiddelde bedrijfseigenaar in de huidige economie heeft misschien niet één of beide van deze dingen.

Ciberbuy Uitgelegd,

Ciberbuy is een pay as you go cloud bedrijf dat is gespecialiseerd in een verscheidenheid van cloud-gebaseerde services. Ciberbuy bouwt websites en native mobiele applicaties met een verscheidenheid aan andere cloudservices. Deze services stelt Ciberbuy in staat om kwaliteit cloud-architectuur te bieden aan bedrijfseigenaren op een pay as you go prijsmodelmodel. Ciberbuy biedt gratis ontwikkeling van cloudservices.

Armand de Beer

CEO & Founder
“..Het gaat over het bouwen van een visie van bedrijfseigenaren in de cloud zonder een fortuin uit te geven. Geef de bedrijfseigenaar een kans om technologie te gebruiken en te concurreren met organisaties..”

CEO, Armand de Beer

Oprichter & Verhaal,

Armand de Beer is een Zuid-Afrikaanse geboren venture kapitalist en ondernemer. In de nevels van zijn vroege tienerjaren verliet Armand de school op 15-jarige leeftijd en begon hij in verschillende sectoren te werken om zijn geschikte beroep te vinden. Het verlaten van school op zo'n jonge leeftijd kwam met een meerderheid van verantwoordelijkheid, risico en hard werken. Armand bracht vier jaar door in de handel in de goederenindustrie naast field marketing posities voor bedrijven als Nivea en OLA op 16 jaar.

Hij kreeg binnen twee opeenvolgende maanden promotor van de maand onder Hot Stuff Marketing. Gedurende deze tijd herenigd Armand met zijn passie voor muziek en begint hij een parttime DJ-carrière na te streven. Zijn DJ-carrière groeide in korte tijd snel en deelde podia met Ultra Artists en gelijk met een residentie van 5 maanden in een van de underground clubs van Kaapstad.

De clubscene breidde het vermogen van Armand om te promoten, verkopen en adverteren uit. Deze 5 maanden durende ervaring promoten en adverteren leidde Armand tot festivalmarketing en leidde hem tot het breken van het record voor de meeste ticketverkoop door een festivalvertegenwoordiger in 2016. In 2017 stapte Armand terug uit de festival- en DJ-scene om cloudarchitectuur na te streven.

Het jaar 2018 kwam met uitdagingen, optimisme en vastberadenheid voor Armand door het oprichten van een internationaal cloudarchitectenbureau gevestigd in Kaapstad genaamd Ciberbuy (Pty) Ltd. Ciberbuy is geschaald van een Zuid-Afrikaanse start up naar een internationaal bedrijf dat klanten over de hele wereld bedient. Nu richt hij zijn aandacht op het verbeteren van kleine tot middelgrote ondernemingen door ze over te schakelen naar de cloud op de meest betaalbare en kosteneffectieve manier met Ciberbuy.com.

ciberbuy-white

© 2018-2020 Ciberbuy (Pty) Limited.
Alle rechten voorbehouden. RG: 2018/268314/07 

payment (1)

Sociaal