Veelgestelde vragen

Waar ben je naar op zoek?

Vind antwoorden en oplossingen voor veelvoorkomende problemen. Als u geen antwoord kunt vinden, neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Web Design & Hosting

Hier vindt u onze recente vragen over Web Design & Cloud Hosting.

Wat is Web Design of Web Development?

Webontwikkeling is het werk dat betrokken is bij het ontwikkelen van een website voor het internet of een intranet. Webontwikkeling kan variëren van het ontwikkelen van een eenvoudige enkele statische pagina met platte tekst tot complexe webgebaseerde internettoepassingen, elektronische bedrijven en sociale netwerkdiensten.

Wat zijn de kosten voor ontwikkeling?

Wij ontwikkelen uw website of webapplicatie zonder vooraf kosten. Dit is een gratis service wanneer u zich aanmeldt voor CiberBuy.com.

Zijn uw websites mobiel responsief?

Ja, al onze webontwikkelingsprojecten zijn volledig compatibel met elk iOS- en Android-apparaat.

Is de website veilig te gebruiken?

Ja, SSL Secure technologie-integratie zal worden gebruikt om een versleutelde tussen uw website en bezoeker tot stand te brengen.

Ik heb geen logo, wat moet ik doen?

Niet stressen. Bij het aanmelden bieden wij u gratis banners, een logo en grafisch ontwerpmateriaal.

Hoe lang duurt het om een nieuwe website te krijgen?

De gemiddelde wachttijd kan verschillen van 3 dagen tot 10 dagen, afhankelijk van de stijl en wat u nodig hebt.

Wilt u mijn website voor mij onderhouden?

Ja, we leveren elke maand herzieningen aan al onze klanten.

Wanneer betaal ik?

Je abonnement begint voordat het ontwikkelingsproces begint.

Wie schrijft de inhoud voor de site?

Dat doe je, om ervoor te zorgen dat altijd aan je verwachtingen wordt voldaan.

Wat is cloud hosting?

Cloud hosting maakt gebruik van een netwerk van virtuele servers, die bronnen van een netwerk van fysieke servers gebruiken. In plaats van alle bestanden van uw site op één fysieke server te hebben, worden ze verspreid over een volledig netwerk van servers.

Hoe werkt cloud hosting?

Cloud hosting is vergelijkbaar met andere cloudtechnologieën. In plaats van een taak of programma op één machine uit te voeren, wordt de werklast verspreid over veel verschillende machines. Hetzelfde gebeurt met cloud hosting. Het is het equivalent van het hebben van tientallen (of zelfs honderden) persoonlijke servers over de hele wereld, maar met minder fysieke resourcetoewijzing.

Wat zijn de voordelen van cloud hosting?

Cloud hosting heeft een aantal verschillende voordelen die het onderscheidt van andere vormen van hosting. Hieronder bekijken we wat deze unieke voordelen met zich meebrengen:

Schaalbaarheid — Met cloudhosting kunt u uw resourcegebruik in realtime schalen. Omdat u niet beperkt bent tot één fysieke server, kunt u gemakkelijk opschalen tijdens verkeerspieken of wanneer zich andere situaties voordoen.
Unieke prijzen — In een cloud hosting omgeving betaalt u uiteindelijk alleen voor wat u daadwerkelijk gebruikt. U betaalt niet voor het gebruik van hoge bronnen als u het niet echt nodig hebt, omdat het eenvoudig is om op een moment omhoog te schalen.
Aanpassing — Met cloudhosting hebt u uitgebreide aanpassingsopties tot uw beschikking die niet beperkt zijn tot fysieke serverbeperkingen. Het gebruik van deze technologieën vereist echter een zekere mate van technische vaardigheden.
Beveiliging — Aangezien uw site op meer dan één locatie is opgeslagen, bent u in orde als er één serverlocatie wordt gecompromitteerd. Er zijn verschillende beveiligingsprotocollen die op zijn plaats moeten zijn om zo’n brede verspreiding van gegevens en bronnen te verwerken, maar sommige gebruikers vinden het leuk om niet alle bestanden van hun site op één locatie te hebben.

Kan ik mijn hosting later downgraden en upgraden?

Ja, cloud hosting stelt u in staat om uw abonnement eenvoudig te downgraden en te upgraden.

Zal mijn website 24/7 online zijn?

Ja, uw website is altijd live en beschikbaar op het world wide web. Geen onverwachte offline verkeer meer.

Is cloud hosting veilig?

Ja, cloudservers bieden speciale veiligheidsmaatregelen en zorgen ervoor dat uw website geïsoleerd wordt van serverproblemen zoals hacking, storing of overbelasting van het systeem.

Media-opslag en CDN

Hier vindt u onze recente vragen over Media Storage & CDN.

Wat is een cloudmediaopslagservice?

Onze cloudmediaopslagservice is gebouwd om elke hoeveelheid gegevens op te slaan en op te halen vanaf elke locatie op het internet. Het is een eenvoudige opslagservice die een uiterst duurzame, zeer beschikbare en oneindig schaalbare infrastructuur voor gegevensopslag biedt.

Wat voor soort gegevens kan ik opslaan?

U kunt vrijwel alle soorten gegevens opslaan in elk formaat, maar we gebruiken deze om uw mediabestanden op te slaan voor uw website.

Hoeveel gegevens kan ik opslaan?

U kunt een onbeperkte hoeveelheid gegevens opslaan.

Hoe betrouwbaar is het?

Onze opslagservices bieden onze ontwikkelaars toegang tot dezelfde zeer schaalbare, zeer beschikbare, snelle en goedkope data-opslaginfrastructuur die grote websites gebruiken om een eigen wereldwijde netwerk van websites te runnen. Cloudopslag is ontworpen voor 99,99% beschikbaarheid.

Wie gebruikt cloudopslag?

Netflix levert miljarden uren content uit cloudopslag aan klanten over de hele wereld. Airbnb herbergt back-upgegevens en statische bestanden op cloudopslag, waaronder meer dan 10 petabytes aan gebruikersfoto’s. FINRA gebruikt cloudopslag om dagelijks gegevens op te nemen en op te slaan voor meer dan 75 miljard marktevenementen. GE gebruikt cloudopslag om een petabyte aan kritieke medische beeldgegevens op te slaan en te beschermen.

Wat is een CDN?

CDN staat voor „Content Delivery Network”. Het is een webservice die bedrijven een eenvoudige en kosteneffectieve manier biedt om content te distribueren met lage latentie en hoge gegevensoverdrachtsnelheden. Met een Content Delivery Network worden uw bestanden geleverd aan eindgebruikers via een wereldwijd netwerk van edge-locaties.

Wat doe je met een CDN?

We gebruiken het om uw website- of applicatie-inhoud te distribueren met lage latentie en hoge gegevensoverdrachtsnelheden door verzoeken te bedienen via een netwerk van edge-locaties over de hele wereld.

Welke randlocaties gebruikt u?

We maken gebruik van verschillende randlocaties over de hele wereld om de tijd en de respons van elke browser te garanderen die uw klant gebruikt.

Is het gebruik van uw CDN veilig?

Onze Content Delivery Network-infrastructuur en -processen voldoen allemaal aan PCI-DSS Level 1, HIPAA en ISO 9001, ISO 27001, SOC (1, 2 en 3) om een veilige levering van uw meest gevoelige gegevens te garanderen.

Kan ik grote mediabestanden gebruiken met uw CDN?

Ja, omdat de wereldwijde netwerkinfrastructuur is gegroeid en verbeterd, is het behoud van cache ontstaan als een belangrijke bijdrage aan de prestaties. Het Content Delivery Network (CDN) is ontworpen om objecten langer in de cache te houden en de cache churn te verminderen.

Bulk SMS & E-mails

Hier vindt u onze recente Bulk SMS & E-mail vragen.

Hoe kunnen bedrijven sms-marketing gebruiken?

Verkoop, evenementen, kortingen, herinneringen, software-upgrades, belangrijke aankondigingen en verwijzingsverzoeken kunnen allemaal door bedrijven worden gepromoot via sms-marketing.

Waarom is sms-marketing effectief?

Responstijd en bereik maken deel uit van wat sms-marketing effectief maakt. Bedenk dat volgens het Pew Research Center 90% van de eigenaren van mobiele telefoons zegt dat ze „vaak” hun mobiele telefoon op zich dragen.

Kan sms-marketing worden geautomatiseerd?

Absoluut. Bedrijven kunnen de dag en het tijdstip van de lancering van hun sms-marketingcampagne plannen.

Wat kunnen bedrijven opnemen in een sms-bericht?

SMS-marketing maakt 160 tekens mogelijk. Dit kan bestaan uit letters, cijfers, symbolen, spaties en leestekens. Voor bedrijven die links naar specifieke bestemmingspagina’s willen verzenden, kunnen URL’s aanzienlijk worden ingekort om te voorkomen dat alle tekens worden toegewezen.

Kunnen sms-berichten worden aangepast?

Ja, bedrijven kunnen bepalen welke klanten teksten krijgen en wat er in elke tekst staat. Berichten kunnen worden gepersonaliseerd met de naam van de klant, de orderstatus en zelfs een specifieke bestemmingspagina op een website.

Kunnen bedrijven rapporten krijgen over hun sms-marketingcampagne?

Ja, rapporten kunnen een verscheidenheid aan dingen bijhouden, waaronder de effectiviteit van campagnes, bezorgstatus en klikken op gepersonaliseerde links.

Vereist sms-marketing dat bedrijven marketingbureaus moeten inhuren?

In tegenstelling tot andere meer gecompliceerde marketingmethoden, maakt geavanceerd softwareontwerp tekstberichtenmarketing eenvoudig genoeg dat bijna iedereen het kan doen.

Wat zijn de voordelen?

Bouw trouwe klanten op
Bied uw klanten promoties en bied informatie over uw bedrijf wanneer u de behoefte voelt.

Mond-tot-mondwoord genereren
Mond-tot-mondwoord is een krachtig hulpmiddel en SMS bevordert dit met onmiddellijke communicatie.

Communicatie verbeteren
SMS Marketing is een eenvoudige, snelle en betrouwbare manier om met al uw klanten te communiceren.

Snel en effectief
Tekst Messaging is een instant marketing tool, het krijgen van uw bericht in de handen van de juiste doelgroep, wanneer u dat wilt.

Kosteneffectief
SMS Marketing is een goedkope communicatiemethode in vergelijking met traditionele marketing.

Integreer in uw marketingcampagnes
Integreer het eenvoudig in al uw marketingcampagnes.

Rechtstreeks naar het punt
Rechtstreeks ter zake komen is belangrijk. Klanten vertellen precies wat je wilt dat ze weten.

Tijdbeheer
SMS Marketing bespaart u veel tijd, zodat u zich kunt concentreren op andere gebieden van het bedrijf.

Wat is e-mailhosting?

An email hosting service is an Internet hosting service that operates email servers.

Wat is er nog meer inbegrepen?

We integreren FES, onze toegewijde Fast Email Service om snel antwoord te bieden in uw e-mailclient.

Creëer je mijn e-mailadressen?

Ja, we doen al het werk. U kunt gemakkelijk contact opnemen met uw toegewijde accountmanager om e-mails te onderhouden, te maken en te verwijderen zoals u dat wenst.

Krijg ik 15GB Disk Quota?

Ja, wij bieden onze klanten gratis 15GB Disk Quota bij integratie met onze voorkeurs-mailclient.

Wat is FES?

FES staat voor Fast Email Service. Met deze service kunt u snelle e-mails verzenden en ontvangen.

Betaal ik extra voor FES?

FES heeft een stand-alone limiet van e-mails die u kunt verzenden en ontvangen. Wanneer u uw limiet nadert, neemt uw accountmanager contact met u op. Als u FES wilt gebruiken nadat u uw limiet hebt bereikt, kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht.

Analytics & links

Hier vindt u onze recente vragen over Data Analytics & Branded Link.

Voordelen van het gebruik van Google Analytics

Bouw een compleet plaatje.
Analytics maakt het gemakkelijk om te begrijpen hoe gebruikers van uw site en app omgaan met uw content, zodat u weet wat werkt en wat niet. Bekijk de interactie van mensen met uw sites en apps en de rol die verschillende kanalen spelen door robuuste rapporten en dashboards te bekijken. U kunt zelfs systemen die worden gebruikt voor het meten van CRM, verkooppunten en andere contactpunten met uw klanten verbinden voor een vollediger beeld.

Verbind uw inzichten met resultaten.
Analytics is gebouwd om te werken met de advertentie- en uitgeversproducten van Google, zodat u uw inzichten uit Analytics kunt gebruiken om u te helpen de juiste klanten te bereiken. Verbind Analytics met Display & Video 360, Google Ads, AdSense, AdMob en Ad Manager. Maak remarketinglijsten met uw Analytics-gegevens en bekijk deze vervolgens eenvoudig in Display & Video 360 en Google Ads.

Zorg dat uw gegevens voor u werken.
Analyseer snel gegevens en moedig samenwerking aan met een gebruiksvriendelijke interface en deelbare rapporten. Verwerk en deel enorme hoeveelheden gegevens in een handomdraai, terwijl u onze configuratie-API’s gebruikt om alles flexibel en volledig programmatisch te houden. Analytics biedt ook ingebouwde technische ondersteuning en een wereldwijde infrastructuur die veilige, nauwkeurige gegevens levert op uw sites en apps.

Krijg inzichten die alleen Google kan geven.
Gebruik de unieke Machine Learning-mogelijkheden van Google om nieuwe inzichten uit uw gegevens te ontdekken, zoals welke gebruikers waarschijnlijk zullen converteren of welke klanten een hoog omzetpotentieel hebben.

Waarom heb ik het nodig?

Met Analytics kun je rapporten genereren en doelen stellen die je vertellen waar je klanten vandaan komen en wat hen helpt om te converteren. Hiermee kunt u keuzes maken die u helpen uw bedrijf snel en efficiënt te laten groeien, in plaats van blindelings te vliegen en onderweg verkeerde bochten te nemen.

Door Google Analytics te gebruiken, bespaart u uzelf veel tijd, geld en energie door te focussen op wat daadwerkelijk werkt voor uw bedrijf.

Wat doet het?

Kortom, Google Analytics rapporteert en volgt het verkeer dat naar uw website komt. Binnen Analytics kun je zien waar je websiteverkeer vandaan komt, welk type apparaat mensen gebruiken om toegang te krijgen tot je website en de demografische gegevens bekijken van de mensen die je site bezoeken.

Hoe stel ik het in?

Wij doen al het zware werk voor u (gratis) met uw geselecteerde Ciberbuy service.

Kan ik specifieke gegevens aanvragen?

Ja, u kunt contact opnemen met uw toegewijde accountmanager om specifieke gegevens op te vragen voor uw vereiste cloudservice.

Wat zijn branded links?

Een merklink is gewoon wat het is — een aangepaste versie van uw URL die u online wilt delen — opgebouwd rond een merknaam of gerelateerde term. In tegenstelling tot generieke verkorte links (zoals buff.ly of goo.gl) gebruiken merken tegenwoordig de voorkeur aan een link die hun naam bevat, zich associëren met de inhoud die ze delen, versterken merkbekendheid en vergroten hun merkherkenning.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van merklinks?

Je bouwt merkbekendheid op. Begin met het opbouwen van een merk en verbeter het imago van uw merken met een van de cruciale tools voor merkbekendheid.

Hoeveel links krijg ik?

Ga aan de slag en krijg tot 1000 Lifetime branded links met ons voordelige abonnement.

Kan ik de links volgen?

Ja, u ontvangt handige maandelijkse rapporten over het bereik van uw merklinks, klikken en voortgang.

Kan ik mijn abonnement wijzigen of opzeggen?

Creditcardabonnementen zijn van maand tot maand en kunnen te allen tijde worden geüpgraded, gedegradeerd of geannuleerd door contact op te nemen met uw specifieke accountmanager. Wijzigingen in uw account zijn onmiddellijk.

Wat gebeurt er met mijn links als ik mijn account annuleer?

Als u uw account annuleert, wordt uw service onmiddellijk gedeactiveerd en werkt deze niet meer.

Wat gebeurt er als ik mijn abonnementslimiet heb bereikt?

Er wordt een toeslag in rekening gebracht of u kunt upgraden. Maar je bent toegewijde accountmanager houdt je maandelijks op de hoogte van je resterende limieten.

Welk domein moet ik gebruiken?

Uw primaire domein is de beste keuze om merkbekendheid te creëren. Als alternatief kunnen we een ander domein registreren tegen een extra jaarlijkse vergoeding. Let op: U kunt gewoon het aanmeldingsproces voltooien en wij doen alles voor u op aanvraag.

Betalingen

Hier vindt u onze recente Payment Gateway vragen.

Met welke betalingen werk je?

We werken met twee bekende en veilige betalingsgateways.

PayFast voor Zuid-Afrikaanse bedrijven en 2Checkout voor International.

Hoe ga ik aan de slag met 2Checkout?

Ciberbuy is een geregistreerde doorverwijzingspartner voor 2Checkout.com, waardoor onze klanten betalingen kunnen integreren en accepteren via hun Ciberbuy diensten. Het hebben van een Ciberbuy account geeft u toegang tot gratis 2Checkout integraties.

Wat is de wachttijd voordat ik betalingen kan accepteren?

Als u alle benodigde documentatie naar uw specifieke accountmanager hebt gestuurd, kan het tot 7 werkdagen duren voordat u uw aanvraag goedkeurt.

Wat zijn de voordelen van 2Checkout?

Het is helemaal gratis om aan de slag te gaan. U betaalt alleen een succesvolle transactiekosten.

Wat krijg je
Direct verkopen in 200 landen en gebieden
Integreer snel met uw Ciberbuy service
Opschalen voor internationale groei
Verkoop elk type product
Toegang tot terugkerende facturering

ciberbuy-white

© 2018-2020 Ciberbuy (Pty) Limited.
Alle rechten voorbehouden. RG: 2018/268314/07 

payment (1)

Sociaal